Art Just

Information

This article was written on 10 oct 2011, and is filled under Esdeveniments.

11 d’Octubre, si portes un Pen t’hi gravem el disc.

Amb la presència de Rodrigo Balduino al Baix, en Claudio Nervi al Piano i l’ Anna Herrero a  la Veu, viurem l’últim treball que han estat co-creant. Amb paraules de la Marina ”Quan la música t’atrapa de petit és de dins cap a fora. És així com esdevé una via d’expressió vital i passional que fa que el creador plasmi en relleu els seus pensaments, experiències o imatges de cada instant. En aquest instant, Anna Herrero ens ho diu a cau d’orella. Ens endinsa en un viatge acompassat per les ones d’un mar de Bossanova que sembla, li han robat el cor. Ens ho canta amb sinceritat i sense escarafalls, amb la seva veu clara i sincera ens emociona i ens fa compartir amb ella aquest amor per la bellesa de les petites coses”

Us esperem !!!

un petit tast : Pra um amor no recife

Deja un comentario