Art Just

Information

This article was written on 04 dic 2011, and is filled under Esdeveniments.

Com a casa… Dimart 24 de Juliol

 

“Com a casa…”

Et convido a passar una estona molt especial en una casa molt especial. A sentir-te a prop de la música que ens ha vist créixer i a conèixer un nou sò per gaudir-la amb elegància i sense artificis, de ben a prop i amb la inspiració modernista que impregna l’espai i contagia als artistes i al públic. Diuen que quan descobreixes a algú altre alguna cosa que l’emociona, es crea un petit record de felicitat dins teu.. Vindràs a compartir-lo amb mi?

 

Aquest Dimart 24 de Juliol a les 20.00h obrim de nou l’atelier. Busquem un públic actiu, que participi dins i fora del nostre Atelier. Que ens dóni opinió i que passi d’oient a productor. Només cal que et deixis endur i seduïr per les melodies antigues de casa nostra i els ritmes amb sabor que ens han anat acompanyant durant el nostre viatge musical…

 

Segueix les pistes o envia’ns un email info@artjust.org.

Deja un comentario