Art Just

Information

This article was written on 02 dic 2011, and is filled under Esdeveniments.

Sembrant Veus Dimecres 12 de Setembre

Obrim l’atelier Dimecres 12 de Setembre amb unes convidades molt especials !!!

Neus Salvà i Alejandra Scotto, juntes son SEMBRANT VEUS

Un camí cap a la unió: la música. Cultures que es coneixen, s’entremesclen i s’integren. Viatges que ens esquitxen amb les diferències d’altres terres i ens fan estorar amb les similituds que hi trobam amb la nostra.
Una trobada no planificada que duu a la mateixa recerca, d’allò que som, sempre, estiguem on estiguem, haguem nascut allà on sigui: allà deçà la mar o a Mallorca.
En l’idioma quitxua no existeix la paraula “crisi”, la traducció més propera seria “oportunitat de canvi”, i així és com també nosaltres l’entenem. Com una oportunitat de tornar a relacionar-nos col·lectivament, des d’una intenció i desitjos compartits, des d’una necessitat comuna.

Deja un comentario