Art Just

Information

This article was written on 01 dic 2011, and is filled under Esdeveniments.

Dijous 4 d’ Octubre Tambor de saia

Et convidem a passar una estona molt especial en una casa molt especial. A sentir-te a prop de la música que  flora de Tambor de Saia, vine a conèixer un nou sò per gaudir-lo amb elegància i sense artificis, de ben a prop i amb la inspiració modernista que impregna l’espai i contagia a les artistes i al públic. Diuen que quan descobreixes a algú altre alguna cosa que l’emociona, es crea un petit record de felicitat dins teu.. Vindràs a compartir-lo amb nosaltres? per fer un entorn més humà i més sincer.
.
.
Dijous 4 d’Octubre 20.00h.
.
.
El nom “Tambor de Saia” uneix el tambor i la faldilla (saia en portuguès), és una unió de Catalunya amb el Brasil. La creació del grup es remunta a l’any  2009, quan un grup de noies amb passió per la música brasil.lera decideixen unirse per compartir i aprendre els ritmes i cançons tradicionals. Les percussions i les veus acompanyades pels balls, formen un espectacle únic, un viatge pel Brasil recollint l’essència dels ritmes més tradicionals arranjats amb les veus de sis dones. Durant aquest temps presenten l’espectacle per diversos festivals arreu de Catalunya, Espanya, França i Russia. Les components de Tambor de Saia han anat canviant al llarg dels anys, cadascuna ha deixat la seva empremta i l’esperit sempre ha sigut obrir-se a les influències que cada nova incorporació porta al seu bagatge musical. Així doncs, més que buscar la tradició, pel que s’interessen ara és per arranjar aquesta tradició. Harmonitzant els cants d’arrel i re-investigant cada ritme, per convertir la tradició purament brasil.lera en un concepte més a to amb el mon i els temps que corren, més global, més “world music”. Perquè al final, tots som un.Tambor de Saia uneix la energia de les dones a través del cant, la percussió i l’harmonia.

Deja un comentario