Art Just

Information

This article was written on 01 ene 2014, and is filled under Esdeveniments.

MARAM Dimarts 28 de Gener i 11 de Febrer a les 20h

« MARAM « A L’ATELIER DE LA CASA VICENS

Des dels seus inicis Maram Trio ha destacat per l’inusual. Inusuals són els instruments que hi conflueixen i més encara en les inquietes mans de tres inusuals músics sense catalogar. Això ha fet que la búsqueda de les tímbriques del grup hagi estat una aventura llarga però fructífera que es tradueix a l’escenari en un plantejament musical lliure però molt disciplinat que els permet endinsar-se tant en la música antiga com la tradicional de diferents orígens i arribar a la improvisació orgànicament segons demana i brilla més cada instrument del trio.

Mariona Sagarra, veu

Marina albero, psalteri

Marc Egea, viola de roda

Ara doncs, sembla el moment idoni per entrar a l’estudi i plasmar el paisatge d’aquest camí que lluny d’acabar-se, sembla que condueix cap a endavant… Però necessiten la teva ajuda.

Art Just, Just Art
En un moment en que ens adonem de que podem fer-ho tot més possible si ens unim i empatitzem els uns amb els altres, neixen nous espais per interactuar i conèixer d’aprop la realitat i la feina que fan els músics o d’altres artistes que tenim al barri, al carrer del costat o al poble veí. Es podria definir com Cultura de Proximitat, MicroCultura o Cultura Sostenible; a on el públic passa de passiu, paga-aplaudeix-se’n va, a actiu: produeix, interactúa i comparteix l’evolució del projecte; ja que es sol produïr dins l’àmbit  més íntim, l’estudi dels creadors.
Així va néixer Art Just, un Atélier Musical en un entorn privilegiat a on poder provocar amb fluidesa i constància petites trobades de MicroMecenes amb músics que necessiten un espai per poder mostrar o fer créixer un nou projecte. Es tracta d’entrar a la sala de creació i compartir quelcom més que música, compartir il.lusions i viure el procés des de dins. El que es podría definir, pels més avesats en el tema, com un “Crowdfunding” en directe.

Dimecres 10/10 a les 20h
És el dia i l’hora que Maram Trio es trobarà amb tu a L’Atelier de la Casa Vicens. Et proposem una aportació mínima de 6€ pel projecte, que entra a l’estudi el dia 15 d’octubre, i que et convertirá en MicroMecenes. Cap al novembre rebràs 6 temes del nou disc al teu email i tota la informació de la presentació del disc. Gràcies per fer-ho possible!

Deja un comentario