Art Just

Information

This article was written on 01 feb 2013, and is filled under Esdeveniments.

JAM de Nens

Una Jam és una reunió informal de músics que toquen per a disfrutar de la música improvisada, per escoltar-se i per aprendre entre ells. Per això des d’Art Just creiem que és molt important crear espais de trobada d’aquest caire per a nens, nenes, nois i noies que toquen un instrument o que volen conèixer altres músics.

 

En aquesta jam, els adults serem el públic priviliegiat que podrà gaudir en directe de les connexions, creacions i la naturalitat que tenen els més joves davant la música.

Per tal de mantenir el local, demanem una col.laboració dels pares/adults de 5€. Farem una mica de berenar econòmic per a tothom, però per als que pugin al escenari hi estaran convidats. Us recordem que no hi ha servei de monitoratge, només coordinem l’escenari i els participants.

Places molt limitades, imprescindible reservar a info@artjust.org indicant num d’aduls i num de nens.


Deja un comentario