Art Just

Information

This article was written on 28 nov 2013, and is filled under Esdeveniments, Micromecenatge, Nadal.

NADAL en Família a la Casa Vicens

 

 

Vols conèixer la primera casa que es va imaginar Gaudí, hi escoltràs com hi sona un instrument que té més de 3.000 anys Música de casa i de Nadal en família Els dies 21,22 i 23 de desembre i 2, 3, 4 de gener obrim l’atelier per Famílies a la Casa Vicens de Gràcia, i us hi esperem a les 12h i a les 17h.

 

A continuació t’expliquem el funcionament de l’experiència. Entrareu al jardí màgic de la Casa Vicens, i l’Anna us explicarà quatre secrets que es troben a la façana de la casa i d’altres històries curioses que hi han passat durant anys i panys.

Les notes mil·lenàries d’un salteri us convidaran a passar a la cova del Nadal Modernista, a on els més petits podran dibuixar mentre escolten les cançons més ancestrals de casa nostra per més tard cantar i aprendre les lletres de les cançons més imprescindibles per estar preparat per cagar el tió, que estarà a la sala esperant ser alimentat pels dibuixos dels nens i nenes.Per a vosaltres els pares és una manera diferent de fer conèixer als fills, tant l’arquitectura com la música de casa nostra d’una manera íntima i propera ja que mitjançant aquesta experiència estareu recolzant el projecte global d’Art Just.

Això us converteix en micro-mecenes i principal motor per a la continuïtat de les nostres activitats. Mentre Tu escoltes, ArtJust creix;)

Video de l’experiència Click!!!

Per tal de fer la vostra reserva és important que ens envieu un email a info@artjust.org indicant-nos el dia que voldríeu venir i l’hora i l’edat de l’infant. Us comunicarem en un email de confirmació si encara queden places, amb l’experiència d’altres anys si no hi ha un número mínim de productors es cancelarà la funció però us avisarem. Si veniu en grup podem adaptar els nostres horaris sempre hi quan superin el numero de micromecenes per obrir l’atelir.

RESERVA : info@artjust.org

Si tu vens, Art Just creix.

Deja un comentario