Art Just

Information

This article was written on 09 dic 2011, and is filled under Micromecenatge.

Micromecenatge

En un moment on s’estan replantejant molts aspectes del món de la música i de l’art en general, sobretot parlant de producció i distribució, el nostre concepte de micromecenatge, “crowdfunding” en anglès, es tracta de canviar l’experiència habitual que tenim com a públic per viure-ho com un espai de cooperació col.lectiva, funciona només quan hi ha una relació , posada en comú, cooperació i participació. Un procés social de producció, crear així connexions personals motivades per l’empatia de compartir en un moment i un lloc molt especials, una vivència artística insòlita i que comporta un canvi de posicionament tant per l’artista com pel públic, ja que al no haver-hi cap tipus de mitjancer,  aquest darrer esdevé el productor real del concert, del CD de cada WIP (Work in Progress) de que el projecte creixi i perduri per anar ampliant tant el repertori com les col·laboracions amb d’altres artistes.

Deja un comentario