Art Just

Information

This article was written on 10 dic 2011, and is filled under Agraïments, FeedBack, Micromecenatge, Nadal.

Art Just creix!

Una de les nostres intencions és obrir l’Atelier a més artistes i artesans que vulguin formar part del projecte i la manera de fer d’Art Just. Aquests dies, hem tingut la inesperada i grata arribada d’en Joan Paper  per la casa. Ha agafat un parell de cartulines i un foli i ens ha regalat un pessebre preciós! Ara podeu gaudir dels seus petits miracles i fins i tot vindrà de tant en tant a explicar-nos algun dels seus secrets! Shhhhh…

També li hem explicat la idea a la Laia, RetroFieltros, i li ha agradat molt; així que portarà material junt amb les flors de reciclajoies per fer i per exposar a l’Atelier que són petits records fets amb molta cura.

Estem, doncs, molt contentes avui. Hem fet dos dies de nens i nenes que ens han deixat molts bons records. Ara ja podreu veure les noves disciplines artístiques que s’uneixen a l’Art Just, informat i responsable. Música, arquitectura, papiroflexia, tèxtil… I seguirem creixent!! Si tu vens, ART JUST creix;)

Impressions dels nens i nenes que ens han visitat aquests dies

 

 

 

 

Deja un comentario