Art Just

Information

This article was written on 16 feb 2014, and is filled under Esdeveniments.

Marina Albero i Anna Herrero Dijous 20 de Febrer 20:00h

La Marina Albero (piano i salteri) i L’Anna Herrero (veu i percussió) es troben a punt per enregistrar el Work in Progress#3 però necesiten algun ajut més per entrar a l’estudi i plasmar el projecte “Música&Modernisme” . Entrareu al jardí de la Casa Vicens, coneixereu de primera mà la seva història secreta i gaudireu d’un petit concert modernista, cançons tradicionslas amb un tractament íntim i original, a l’acollidor Atelier que s’amaga al seu interior.

Anna Herrero i Marina Albero amb més música i modernisme, si encara no heu passat per l’Atelier no podeu perdre la oportunitat de veure a les anfitriones en acció. Ja tenim mecenes confirmats , us apunteu???

Deja un comentario